Opdrachtgevers

Uitzenden

Met name in vakantieperioden, bij ziekte van vast personeel of een fluctuerende productie, is de behoefte aan tijdelijk personeel groot. Ongetwijfeld heeft u gebruik gemaakt van diverse kanalen om geschikte kandidaten te vinden. Maar de beste manier voor een structurele werving heeft u nog niet gevonden. Zullen wij het van u overnemen?

Met onze jarenlange ervaring beschikt Adhesie Personeelsdiensten over een uitgebreid netwerk van potentiële uitzendkrachten. Het zijn uitzendkrachten die we kennen en waarvan we weten dat ze een waardevolle aanvulling kunnen zijn op uw organisatie. Door onze contacten kunnen we direct gehoor geven aan uw personeelsvraag en zorgen we ervoor dat er voldoende uitzendkrachten beschikbaar zijn. Op ieder moment.

Wilt u weten wat we specifiek voor úw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact op met onze vestiging.

Detacheren

Als ondernemer wilt u alert kunnen reageren op ontwikkelingen in de markt en veranderingen in uw organisatie. Veranderingen als een structurele toename van de vraag of een langdurig zieke medewerker bijvoorbeeld. U wilt er zeker van zijn dat de medewerker die u aanneemt om uw organisatie te ondersteunen, niet van het ene op het andere moment kan stoppen. Toch is het aanbieden van een vast contract voor uw organisatie niet rendabel.

Werken met detacheringsmedewerkers is de ideale oplossing. U combineert de voordelen van flexibele arbeid met de zekerheid van een vaste bezetting tijdens een afgesproken contractperiode. Voor u als ondernemer een hele zorg minder! Bij een detacheringscontract is Adhesie Personeelsdiensten formeel gezien de werkgever: wij lenen de flexkracht voor langere tijd aan u uit. Dit biedt u het voordeel van een "vaste" betrokken medewerker. En de nadelen van een vast dienstverband, zoals vaste lasten, administratieve handelingen en de risico's van ziekte en arbeidsongeschiktheid? Die zijn onze verantwoordelijkheid.

Graag vertellen we wat we voor úw organisatie kunnen betekenen. Neemt u contact op onze vestiging voor een afspraak.

Werving & selectie

Ongetwijfeld heeft u ervaring met webvertising, paginagrote advertenties en de organisatie van open dagen. Al met al vergt het werven van goed personeel een steeds grotere inspanning. Besteed het uit aan Adhesie Personeelsdiensten! We bemiddelen in de meest uiteenlopende banen in alle marktsectoren. En bieden u een unieke dienst: werving & selectie van personeel (met werkervaring) op diverse niveaus.

Verzorgt Adhesie Personeelsdiensten de werving en selectie, dan durven we best te beweren dat we kandidaten net zo zorgvuldig screenen en evalueren als u. Zo zijn we in staat om een optimale match te maken tussen uw wensen en die van de kandidaat. Met onze jarenlange ervaring beschikt Adhesie Personeelsdiensten over een uitgebreid netwerk van potentiële werknemers. Hieruit hebben we een speciale selectie gemaakt van kandidaten die graag een (andere) vaste baan willen. Gemotiveerde medewerk(st)ers die vaak in de praktijk hun waarde al hebben bewezen. Kandidaten die we kennen, waar we van op aan kunnen en waarvan we weten dat ze een goede aanvulling zijn op uw organisatie.

We maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Bel of mail met onze vestiging en we komen langs op het moment dat het ú uitkomt.

Payrolling

U heeft dé kandidaat gevonden.

Een extra paar handen betekent dat er meer werk verzet kan worden. Als enig nadeel ziet u de administratieve handelingen en werkgeversrisico's, die een extra medewerker op de loonlijst met zich meebrengt. Adhesie Personeelsdiensten biedt uitkomst door op te treden als werkgever. Op grond van uw wensen stellen we een speciaal payrollpakket samen.

Payrolling betekent groot gemak tegen lage kosten. U heeft geen omkijken meer naar financiële risico's van ziekte en arbeidsongeschiktheid. En omdat u de kandidaat zelf werft, kunnen we u een scherp tarief aanbieden. Een ander voordeel is dat payrolling geen afbreuk doet aan de betrokkenheid. U onderhoudt namelijk zelf alle contacten met de medewerker.

Uw loon- en personeelsadministratie door Adhesie Personeelsdiensten verzorgd.

Als bedrijf wilt u snel en flexibel kunnen reageren op veranderingen in de markt. Dat begrijpen wij  als geen ander. Daarom bieden wij u, tegen een aantrekkelijk tarief, onze Payroll Service aan.

Met onze Payroll Service:

 • flexibiliseert u uw personeelsbestand;
 • verlaagt u uw vaste personeelskosten;
 • betaalt u alleen voor de gewerkte uren;
 • loopt u geen arbeidsrechtelijke risico’s;
 • heeft u de zekerheid dat wij voldoen aan alle werkgeversverplichtingen.

Wel de regie, niet de tijdsinspanning en de zorgen.

Met onze Payroll Service laat u de ‘administratieve rompslomp’ aan ons over, maar houdt u wel de touwtjes in handen. U werft en selecteert zelf uw vaste of tijdelijke medewerkers en maakt ook de afspraken over de arbeidsvoorwaarden. Onze Payroll Service regelt, als juridisch werkgever, de volledige loon- en personeelsadministratie. U heeft dus geen omkijken naar zaken als salarisuitbetaling, loonspecificaties en ziekteverzuimbegeleiding. Wij kunnen ook het werkgeverschap overnemen van medewerkers die al bij u in dienst zijn.

Voor onze Payroll Service betaalt u een vast bedrag per gewerkt uur. Er zijn diverse constructies mogelijk, waarbij u zelf kiest hoe flexibel u wilt zijn. Welke vorm u ook kiest, uw werknemers kunnen rekenen op onze aandacht en betrokkenheid. Zoals dat hoort bij goed werkgeverschap.

Payrolling is méér dan het uitbesteden van de salarisadministratie. Werken met onze Payroll Service biedt u veel voordelen:

 • U houdt de volledige regie over de dagelijkse werkzaamheden;
 • U maakt uw personeelsbestand en -kosten maximaal flexibel;
 • U verlaagt de totale vaste loonkosten omdat uw personeel een arbeidsovereenkomst heeft met Adhesie;
 • U loopt geen arbeidsrechtelijke risico’s;
 • Onze Payroll Service is aantrekkelijk geprijsd. Mede omdat u zelf de kandidaat werft;
 • U betaalt alleen de door de kandidaat gewerkte uren;
 • U kunt er op rekenen dat alles rondom uw werknemers optimaal geregeld is. Goed werkgeverschap vinden we belangrijk bij Adhesie Personeelsdiensten, ook al is het ‘op gepaste afstand’;
 • U bent verzekerd van een efficiënte en veilige verwerking van uw payroll-uren;
 • U houdt eenvoudig overzicht door onze structurele payroll managementinformatie;
 • U bespaart veel tijd en kunt zich volledig richten op andere activiteiten.

Wat zegt de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) over payrolling? Klik hier.

Benieuwd wat payrolling voor uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan contact op met onze vestiging.

Algemene voorwaarden

Wat de ABU voor u betekent

De Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU) is dé brancheorganisatie voor uitzendondernemingen. Een ABU-uitzendonderneming voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Betrouwbaar en vakkundig

De ABU is uw garantie dat u met een vakkundige en betrouwbare uitzendonderneming van doen hebt. Via http://www.abu.nl/ leest u wat de ABU voor u betekent. Ook kunt u hier de Algemene Leveringsvoorwaarden teruglezen.

 

ontwikkeld door CTRS.nl - Adhesie Personeelsdiensten © 2022